Monday, July 2, 2012

vintage shirt collar


I admit that since my daughter was born I learned to love the color pink in all shades.
I had never much liked the color pink, now I love the girl ... sometimes even for me ...I also admire for a long time everything looks a vintage ...
I saw online that fantastic shirt collars inspired me.
With cotton wool that I bought the other day in Yvestown
I made ​​this vintage shirt collar.Like you? Yeah, I know it's very classic but ... what you want!
I'm learning and I did not know how to do better ...
I will be brave enough to leave the street as classical?

before...

after...

Long live the Pink!

Long live the vintage!

I think that crochet has made me a little crazy ... yes, but always with joy!

Thanks for visiting me in my world of wool!

8 comments :

 1. Original y hace la blusa mas juvenil.
  Besos.

  ReplyDelete
 2. Gracias, María! La verdad es que se pueden hacer muchas cosas con el ganchillo, sólo hace falta un poco de imaginción y... muchas horas navegando por internet para inspirarse!

  ReplyDelete
 3. que xulu cristina!!! m'encanta aquest "toque" amb el ganxet... genial! es precios! i la combinació de colors genial.
  Per cert, què tal aquest coto???? es el que surt en el post anterior? quina enveja de colors!!! :) amb quina agulla el treballes?

  ReplyDelete
 4. Gràcies, Lua! Ho vaig cosir ahir a la migdiada i pensava que potser no quedaria gaire bé però ara pel matí m'he probat la brusa i... queda més bé del que em pensava! El cotó és el que mostro en el post anterior. Jo no sóc una experta pero diria que té bon tacte i que està força bé. Pel meu gust una mica prim, estic acostumada a teixir amb 4mm i aquest és una quarta part de fi... Quan vaig rebre el material vaig fer una proba d'un cercle amb agulla 1.75 i era una mica difícil de teixir (es veu la prova en una de les fotos del post), però com fa tan poc que teixeixo és que no tinc ni material i era l'agulla que tenia i que m'anava millor per fer la prova... Però no estava satisfeta del resultat i vaig anar a la merceria a comprar una agulla més gran on posa: Dama 1 2.2mm, o sigui que deu ser 2.2mm. L'agulla que vaig comprar fa poc era Dama 00 3.0mm i em quedava una mica fluix el punt per treballar amb aquest cotó... Jo treballo amb baixa tensió i per això crec que he d'utilitzar mides més petites del que diuen les instruccions del fabricant del fil o la llana amb que treballo. Jo, pel que veig, he de treballar gairebé un número menys...
  Sort que no faig el blog en català pq si no no acabaria mai de xerrar! Que pesada que sóc!
  Moltíssimes gràcies pel teu comentari, Lua, tot un honor per mi que t'agradi el que jo faig ja que, al costat de les teves creacions, no és gran cosa.
  Moltes gràcies per seguir-me!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hola Cristina!!!
   Ostres, mil gràcies per les suuuper explicacions! :)
   uf, jo és que de ganxet, acabo fent sempre amigurumis, saps? i treballo sempre amb agulles del 3.5 mm i el coto no pot ser massa massa prim pq sino dp queda molt flonju, saps? i els amigurumis va bé pel meu gust que quedin una mica tiessos pq agafin forma.... vaja, doncs no sé pas si aniria bé amb aquest coto, crec que serà massa primet pel que jo vull. Una pena pq me l'he estat mirant hi ha colors suuper macos, i està sssuuuuper bé de preu!
   bé, jo et vaig seguint, eh? el que passa que no em connecto massa i no dóno gaire a l'abast...
   Gràcies a tu!

   Delete
  2. Hola, Lua! Ja et dic jo que aquest cotó no és pas per fer amigurumis, és massa primet. Per fer alguna flor, algun collar o detall doncs sí, però no pas com a base d'amigurumis. Jo no he fet mai cap amigurumi pero pel que he vist es fan amb llanes més gruixudes. El dia que en faci jo un tb treballaré amb agulla 3mm o 4mm.
   He estat mirant de nou tots els teus bodys i conjuntets de bossa, sonall, etc. Són una monadaaaaa!!!!!

   Delete
 5. Muy bonito Cristina y fino...
  Besos!

  ReplyDelete
 6. Gracias, Manoli! Fino y muy fácil de hacer!

  ReplyDelete

Many thanks for your visit, your comments make me happy!

Note: Only a member of this blog may post a comment.