Monday, December 28, 2015

crochet balls for the Christmas tree

I was so happy with the outcome of the Christmas decorations
that I decided to do more! This time I have made
these crochet balls for the Christmas tree ...


I have worked with 3mm crochet hook and yarn
Natura Just Cotton of DMC. The pattern is so easy!
and you can see here


Carlota and me we love our Christmas tree !!!
It is full of color, full of many handmade things
and even more in next Christmas ...

Many thanks for your kind comments!
I read all comments that you leave this year
and I love always your words ...

I wish you have a nice day!
From my world of wool a big hug to you all!

bye! bye!

2 comments :

  1. Estic enamorada del teu arbre de Nadal, aquestes boles són xulíssimes però les casetes són una passada! I a més m'agraden perquè no són les típiques decoracions de Nadal que posa tothom. Les vaig veure també a l'Instagram de dmcspain :)
    Respecte al que m'has dit de llegir, ara estic a l'atur, i tot i que estic aprofitant per estudiar, tinc més temps lliure que quan treballava... De poesia no n'he llegit mai (només Bécquer), m'hauràs de recomanar alguna cosa per provar :)
    Espero que tingueu un feliç 2016, tu i tota la teva família, petons!

    ReplyDelete
  2. So cute. I love all things made by crochet. And your work with crochet balls for Christmas tree is amazing. I will try to make this one for Christmas this year. Thank you

    ReplyDelete

Many thanks for your visit, your comments make me happy!

Note: Only a member of this blog may post a comment.